‘The Marvels’tan ilk fragman!

‘The Marvels’tan ilk fragman! ‘The Marvels’tan ilk fragman yayınlandı. Brie Larson 2019 yapımı ‘Captain Marvel’ın devamı niteliğindeki filmde, tamamen kadınlardan oluşan süper kahraman üçlüsüne liderlik ediyor.

Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönen Larson, bu kez spot ışıklarını MCU’nun diğer kadın yıldızları ‘WandaVision’dan Teyonah Parris ve ‘Ms. Marvel’dan Iman Vellani ile paylaşıyor. Carol Danvers’ın orijin hikayesinin devamı, Vellani’yi Kamala Khan, nam-ı diğer New Jersey’li genç süper kahraman Ms. Marvel olarak tanıtan Disney+ dizisi ‘Ms. Marvel’dan sonra geçiyor.

‘The Marvels’ın ilk fragmanı yayınlanmadan önce, filme ilk bakış 2022 D23 Expo’daki panel katılımcılarına özel olarak gösterildi. İlk görüntüler, Kamala’nın Carol ile yer değiştirdiği ‘Ms. Marvel’ jenerik sonrası sahnesinin sonrasına dair fikir veriyor.

Marvel Stüdyoları’nın resmi ‘The Marvels’ sinopsisi şöyle: “Carol Danvers, nam-ı diğer Kaptan Marvel, kimliğini zalim Kree’lerden geri almış ve Yüce Zeka’dan intikam almıştır. Ancak istenmeyen sonuçlar Carol’ın istikrarsızlaştırılmış bir evrenin yükünü omuzlamasına neden olur. Görevleri onu bir Kree devrimcisiyle bağlantılı anormal bir solucan deliğine gönderdiğinde, güçleri Jersey City’nin süper hayranı Kamala Khan, nam-ı diğer Bayan Marvel ve Carol’ın yabancılaşmış yeğeni, şimdi S.A.B.E.R. astronotu olan Kaptan Monica Rambeau ile karışır. Bu beklenmedik üçlü bir araya gelmeli ve evreni kurtarmak için uyum içinde çalışmayı öğrenmelidir.”

Yönetmen Nia DaCosta, 2021 yapımı ‘Candyman’in ardından, Marvel Sinematik Evreni’ndeki ilk çıkışını ‘The Marvels’ ile yapacak – bu başarı onu MCU’da bir film yöneten ilk siyahi kadın ve dördüncü kadın yapacak. DaCosta senaryoyu Megan McDonnell, Elissa Karasik ve Zeb Wells ile birlikte yazdı.

Filmde, ‘Parasite’ ve ‘Itaewon Class’ dizilerindeki rolleriyle tanınan Güney Koreli aktör Park Seo-joon da rol alıyor. Onaylanan diğer oyuncular arasında Kamala’nın ağabeyi, annesi ve babası rollerinde sırasıyla Saagar Shaikh, Zenoiba Shroff ve Mohan Kapur ile açıklanmayan kötü adam rolünde Zawe Ashton yer alıyor. Hayranların en sevdiği Flerken olan Goose da ekrana geri dönecek.

‘The Marvels’ 10 Kasım 2023’te vizyona girecek. Resmi fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir