‘The New Mutants’ Gişede 9 Milyon Doları Aştı!

‘The New Mutants’ gişede 9 milyon doları aştı! Koronavirüs sebebiyle Mart ayında sinema salonların kapanmasından bu yana vizyona giren en büyük filmlerden biri olan ‘The New Mutants’, gösterime girdiği 28 Ağustos 2020 hafta sonunda dünya genelinde gişede 9 milyon doları aştı.

Bilet satışları beklentilerin altında olmasına rağmen, Disney ve 20th Century Stüdyoları gerilim türündeki süper kahraman filmi ‘The New Mutants’ ile salgın sürecinde şimdiye kadarki en büyük çıkışa imza attı.

Disney’in global dağıtım başkanı Cathleen Taff; “Sonuçlar bizi cesaretlendirdi” dedi. “Herkesin bir anda sinemaya geri dönmesini beklemiyorduk ama belli ki bir iştah söz konusu.” diye ekleyerek hızla değişen ortam göz önüne alındığında, stüdyonun yeni projelerin çıkışı konusunda temkinli davrandığını vurguladı.

1982’de yayımlanan Marvel çizgi romanından esinlenilen ve Josh Boone tarafından yönetilen ‘The New Mutants’ filmi, X-Men evrenine korku öğeleri katıyor.

Film, gizli bir tesiste tutulan beş genç mutantın güçlerini keşfetmeleri ve kaçmak için verdikleri mücadeleyi konu ediniyor. Filmin başrol oyuncuları arasında, Rus mutant Illyana Rasputin/Magik rolünde Anya Taylor-Joy (Split), Rahne Sinclair/Wolfsbane rolünde Maisie Williams (Game of Thrones), Sam Guthrie/Cannonbal rolünde Charlie Heaton (Stranger Things) ve Roberto da Costa/Sunspot rolünde Henry Zaga (Looking for Alaska) gibi isimler yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir