‘The Old Guard’ın Devam Filmi Yönetmenini Buldu!

‘The Old Guard’ın Devam Filmi Yönetmenini Buldu! Netflix, “The Old Guard“ın devam filmi için Victoria Mahoney ile anlaştı.Filmin başrolünü Charlize Theron üstlenecek. “The Old Guard” 2020 yılında Netlifx’te yayınlanmış, ilk 4 haftada 78 milyon izleme almıştı. The Old Guard, yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askerin hikayesini ele almıştı.

Devam filminde Theron‘nın yanı sıra, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo ve Chiwetel Ejiofor geri dönecek isimler arasında yer alıyor. İlk filmi Gina Prince-Bythewood, Greg Rucka’nın çizgi romanından uyarlanmıştı. Prince-Bythewood, şu an Viola Davis başrollü Sony filmi “The Woman King” dahil birkaç projeyle meşgul olduğu için devam filminde yönetmen olalrak yer alamadı. Prince-Bythewood, en son “Star Wars: The Rise of Skywalker”da ikinci yönetmen olarak yer almıştı.

Prince-Bythewood, devam filminde Theron, David Ellison, Dana Goldberg, Don Grange, Beth Kono, AJ Dix , Delilah, Marc Evans gibi isimlerle yapımcılık görevini üstlenecek.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir