‘The Racer’ Filminden İlk Fotoğraf!

‘The Racer’ filminden ilk fotoğraf yayınlandı! Tour de France 2019 yaklaşırken, 1998 yılında düzenlenen bisiklet yarışını merkezine alan ‘The Racer’ adlı filmden ilk fotoğraf yayınlandı.

Tour de France adlı ikonik yarışma 1998 yılında doping skandallarına maruz kaldı ve ardından Tour de Dopage takma adını aldı. Dünyanın en büyük bisiklet yarışının açılışı, Fransa’ya taşınmadan önce o yıl İrlanda’da gerçekleşmişti.

Kieron J. Walsh’ın ‘The Racer’ı, kurgusal bir Belçikalı sürücü olan Dom Chabol’ı merkezine alıyor. Tam tura başlamak üzereyken ekibinden atılan Chabol, bir doping meselesinin patlak vermesinin ardından diskalifiye olan bir takım arkadaşının yerine kendisini tekrar selede bulur.

Filmde, ABC’de yayınlanan ‘Of Kings and Prophet’ dizisinde başrol oynayan Louis Talpe, Chabol’ı canlandırıyor. Oyuncular arasında Tara Lee (A Date for Mad Mary), Matteo Simoni (Gangsta), Iain Glen (Game of Thrones) ve Karel Roden (The Bourne Supremacy) yer alıyor. Çekimler ise İrlanda ve Lüksemburg’ta yapıldı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir