The Shining’in devam filmi kadrosuna yeni isim!

Rebecca Ferguson, kült korku filmi The Shining‘in  devam filmi olan Doctor Sleep‘te rol alacak.Warner Bros. tarafından Stephen King‘in romanından beyazperdeye uyarlanacak filmde başrol oyuncusu Ewan McGregor.

Film, The Shining’in çocuk karakteri Danny’nin yetişkinlik yıllarını ve Overlook Otel’de yaşadığı travmayla yüzleşmesini konu edinecek. Danny karakterine McGregor hayat verecek. Filmin yönetmenliğini ise Netflix için King’in ünlü kitaplarından biri olan Gerald’s Game‘in yönetmeni Mike Flanagan üstlenecek. Flanagan, Absentia, Oculus ve Before I Wake gibi korku filmleriyle biliniyor.

En son The Greatest Showman filminde Hugh Jackman ile birlikte rol alan Ferguson, Temmuz ayında vizyona girecek olan Mission: Impossible – Fallout filminde karşımıza çıkacak. Ewan McGregor ise Winnie The Pooh’un yazarı Christopher Robin’i canlandıracağı Christopher Robin ve savaş sırasında yaralanan bir pilotun  kaçışını konu edinecek The Cow filmlerinde karşımıza çıkacak.

İlk film gişede başarısız olmuştu

Stanley Kubrick tarafından yönetilen 1980 yapımı The Shining filminde  Jack Nicholson, Shelley Duvall ve Danny Lloyd gibi isimler rol almıştı. 19 milyon dolar bütçeye sahip olan film, 44 milyon dolarlık gişe yaparak hayal kırıklığı yaratmıştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir