Timothee Chalamet, Bob Dylan’ı Canlandıracak!

Timothee Chalamet, Bob Dylan‘ı canlandıracak! Timothee Chalamet, ‘Ford v Ferrari’nin yönetmeni James Mangold tarafından çekilecek olan yeni biyografik filmde başrol oynamak üzere görüşmelere başladı. Adı henüz belli olmayan ve ‘Going Electric’ olarak anılan film, Bob Dylan‘ın gençlik yıllarını merkezine alacak.

Fox Searchlight bünyesinde çekilecek olan filmde Dylan‘ın yükselişi ve folk müzikteki başarı hikayesine odaklanılacak. Oldukça yoğun bir yıl geçiren Chalamet, en son Greta Gerwig‘in ‘Little Women’ uyarlamasında ve Netflix’in tarih filmi ‘The King’de rol almıştı. Yakın gelecekte ise, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, Jason Momoa ve Javier Bardem gibi yıldızlarla birlikte ‘Dune’ filminde rol alacak.

Dylan‘ı merkezine alan son proje 2007 tarihli ‘I’m Not There’ adlı çok da geleneksel olmayan bir biyografik filmdi. Filmde, Christian Bale, Cate Blanchett, Marcus Carl Franklin, Richard Gere, Heath Ledger ve Ben Whishaw yer alıyordu. Daha önce Martin Scorsese tarafından çekilen ‘No Direction Home’ belgeseli ise Dylan‘ın hayatına, müzik ve kültür üzerindeki etkisine odaklanıyordu.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir