Timothée Chalamet’in rol aldığı ilk film hangisiydi?

Timothée Chalamet‘in rol aldığı ilk film hangisiydi? ‘Dune: Part Two‘ aktörünün ilk filmi muhtemelen unuttuğunuz bir dram filmi. Chalamet’in ilk filmi, Adam Sandler‘la birlikte sıra dışı topluluk draması Men, Women & Children’dı.

Bazı insanlar, köklü serilerin ve süper kahraman filmlerinin gişedeki başarısına dayanarak “film yıldızı” çağının sona erdiğini düşünebilir. Kesinlikle işlerinde tutarlı bir kalite seviyesini koruyan sanatçılar olsa da, yalnızca isimlerine dayanarak gelecek çalışmaları için heyecan yaratabilecek çok fazla yıldız yok.

Bu kuralın nadir istisnası Timothée Chalamet’tir. The Dune: Part Two oyuncusu sektörün en iyi film yapımcılarından bazılarıyla çalıştı. Oyunculuk yeteneklerinin sınırlarını zorladı ve hem eleştirel hem de ticari olarak uygulanabilir projelerde yer aldı. 2017’de Lady Bird’deki kısa performansı ve Call Me By Your Name’deki Oscar adayı çalışmasıyla büyük çıkışını yakalayan Chalamet’in ilk filmi, Adam Sandler’la birlikte sıra dışı topluluk draması Men, Women & Children’dı.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir