Timothee Chalamet’li Bob Dylan filminden ilk görsel!

Timothee Chalamet‘li Bob Dylan filminden ilk görsel! , Bob Dylan‘ın gençlik yıllarını merkezine alan “A Complete Unknown” filminden ilk fotoğraf paylaşıldı.

Filmde Chalamet’e Elle Fanning, Monica Barbaro, Nick Offerman ve Boyd Holbrook eşlik ediyor. James Mangold‘un yönetmenliğini üstleneceği film Dylan’ın 1965 yılında Newport Folk Festivali’nde çığır açan konserini ve kariyerinin erken dönemlerini anlatacak.

Bugüne kadar iki kez Oscar’a aday olan Mangold, Sınırları Aşmak (Walk the Line), X-Men Logan, X-Men: Wolverine ve Kimlik (Identity) gibi filmleri yönetmişti. Bugüne kadar iki kez Oscar’a aday olan Mangold, Sınırları Aşmak (Walk the Line), X-Men Logan, X-Men: Wolverine ve Kimlik (Identity) gibi filmleri yönetmişti.

Dylan‘ı merkezine alan son proje 2007 tarihli ‘I’m Not There’ adlı çok da geleneksel olmayan bir biyografik filmdi. Filmde, Christian Bale, Cate Blanchett, Marcus Carl Franklin, Richard Gere, Heath Ledger ve Ben Whishaw yer alıyordu. Daha önce Martin Scorsese tarafından çekilen ‘No Direction Home’ belgeseli ise Dylan‘ın hayatına, müzik ve kültür üzerindeki etkisine odaklanıyordu.

Etiket: Film – Sinema – Sinema Haberleri – Bob Dylan – Timothee Chalamet

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir