Timothée Chalamet’li ‘Dune’dan Fragman Yayınlandı!

Timothée Chalamet‘li ‘Dune’dan fragman yayınlandı! Timothee Chalamet‘in başrolünde yer aldığı ve Denis Villeneuve yönetmenliğinde uyarlanan filmin merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Çarşamba günü yayınlanan ‘Dune’un fragmanı, etkileyici savaş sahneleri ve çarpıcı manzaralarıyla Villeneuve‘ün filme olan tutkusunu açık bir şekilde anlatıyor. Frank Herbert’in 1965 tarihli romanı ‘Dune’, yarım asırlık bir süreçte ‘Star Wars’ ve ‘Star Trek’ten ‘Alien’ ve ‘Game of Thrones’a kadar gelmiş geçmiş en büyük bilim kurgu ve fantastik hikayelerin ilham kaynağı olarak kabul ediliyor.


Uzak bir gelecekte geçen ‘Dune’, ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolüne sahip olan Paul Atreides’in hikayesini anlatıyor. Galaksinin farklı noktalarındaki gezegenler, rakip feodal aileler tarafından yönetilmektedir. Çok değerli bir kaynağın tek üreticisi olan çöl gezegeni Arrakis’in kontrolü asil aileler arasında son derece talep görmektedir. “Baharat” adı verilen bu kaynak, yüksek bilinç ve uzun bir yaşam süresi sunarken, beraberinde çok ciddi yan etkileri de getirmektedir. Ayrıca yıldızlararası yollarda gezinmeye yardımcı olan kaynak da bu “baharat”tır. Bu kaynağı elde etmek isteyen feodal rakiplerden Harkonen ailesi tarafından Paul ve ailesine tuzak kurulur. Bu tuzağın sonucunda Paul’un ailesi darmadağın olarak firari hale gelir. Paul, ailesinin Arrakis kontrolünü yeniden kazanması için bir isyan başlatırken, tüm evrenin seyrini değiştirebilme ihtimalini yakalayacaktır.

Film, Timothee Chalamet, Oscar Isaac, Josh Brolin, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgard, Jason Momoa, Zendaya, Javier Bardem ve Charlotte Rampling de aralarında bulunduğu yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna sahip. ‘Dune’un 18 Aralık 2020‘de vizyona girmesi bekleniyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir