Tom Cruise, Alejandro G. Iñárritu’nun yeni filminde rol alacak!

Tom Cruise, Alejandro G. Iñárritu’nun yeni filminde rol alacak! Tom Cruise, yeni Warner Bros. ortaklığı kapsamında The Revenant’ın Oscar ödüllü yönetmeni Alejandro G. Iñárritu’nun yeni filminde rol alacak.

Proje, 2015 yapımı The Revenant’ın ardından Iñárritu’nun ilk İngilizce dilindeki filmi olacak. Iñárritu, filmin senaryosunu Sabina Berman, Alexander Dinelaris ve Nicolas Giacobone ile birlikte kaleme aldı. AYnı ekip daha önce Birdman filminin senaryosunu yazmışlardı.

Detayları saklanan filmle ilgili Iñárritu’nun önümüzdeki dönem birçok ünlü isimle görüşme yapacağı biliniyor. Yapım, The Revenant’tan sonra Iñárritu’nun ilk büyük stüdyo filmi olacak. The Revenant, tüm dünyada 500 milyon $’ın üzerinde gişe elde etmiş, filmdeki performansıyla Leonardo DiCaprio ilk Oscar’ını kucaklamıştı.

Son on yılını Mission: Impossible filmleri ve Top Gun: Maverick gibi gişe rekorları kıran filmlerle geçiren Cruise, Stanley Kubrick ve Paul Thomas Anderson gibi üst düzey yönetmenlerle de çalıştı. Aktörün 4 Oscar adaylığı olmasına rağmen henüz Oscar ödülü bulunmuyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir