Tom Hanks, Yönetmen Paul Greengrass ile Tekrar Bir Arada!

Tom Hanks, yönetmen Paul Greengrass ile tekrar bir arada! Greengrass, “News Of The World”ün beyazperde uyarlaması için Tom Hanks ile görüşüyor. İkili daha önce 2013 yapımı gerilim filmi “Captain Phillips”te birlikte çalışmışlar ve film gişede oldukça başarılı olmuştu.

Paulette Jiles tarafından kaleme alınan “News Of the World”, Amerika İç Savaş günlerinde kaptan Jefferson Kyle Kidd ve 10 yaşındaki bir kızın olağanüstü ilişkisini merkezine alıyor. Kidd, hayatını şehir şehir dolaşarak geçirmekte ve okumaya yazma bilmeyenlere son haberleri okumaktadır. 10 yaşındaki kız ise ailesinin öldürülmesinin ardından Kiowa Indian kabilesiyle birlikte yaşamaktadır. Kızıyla birlikte yaşayan Kidd, 10 yaşındaki bu kızla duygusal bir bağ oluşturacak ve olaylara karşı birlikte mücadele edeceklerdir.

“Lion”un senaristi Luke Davies tarafından senaryosu kaleme alınan filmde Tom Hanks, Kidd karakterine hayat verecek. Hanks, geçtiğimiz dönem “The Post” filminde gazete editörü Ben Bradlee karakterine hayat vermişti. Hanks’i önümüzdeki dönem “Toy Story 4” ve “Greyhound” yapımlarında izleyeceğiz.

Greengrass  ise çok yakın bir zaman Netflix draması “22 July” isimli yapımın yönetmenliğini üstlenmişti.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir