Toronto Film Festivali, 28 yıllık sponsorunu kaybetti!

Toronto Film Festivali, 28 yıllık sponsorunu kaybetti! Bell Canada, 1995 yılından beri Toronto Uluslararası Film Festivali’nin ana sponsorluğunu üstleniyordu.

TIFF tarafından yapılan açıklamada, “Bell, geçtiğimiz 28 yıl boyunca festival için harika bir partnerdi. Globalde, festivalin lider bir konuma gelmesini desteklediği için sposnsorumuzla gurur duyuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bell Canada firması ise, “2023’ün sonunda TIFF ile devam eden sponsorluğumuzu yenilememe kararı aldık. TIFF’in sinemanın en iyi izleyicilerini bilgilendirmek, eğitmek ve eğlendirmek için dünyanın önde gelen içeriklerini geliştirmeye ve sergilemeye devam edeceğinden eminiz. Tüm bunların bir parçası olduğumuz için minnettarız” açıklamasını yaptı.

Toronto Film Festivali bu yıl 70 ülkeden 60 filmi göstermeyi planlıyor. Festivalde gösterilecek filmler arasında Alexander Payne imzalı “The Holdovers,” Richard Linklater imzalı “Hit Man,” Kore-eda Hirokazu’nun “Monster” ve Justine Triet’in “Anatomy of a Fall,” filmi yer alıyor. Sylvester Stallone belgeseli “Sly” da dünya prömiyerini festivalde yapacak.

Toronto Uluslararası Film Festivali 7-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir