‘Turkish’i Dondurma’ Geliyor!

Turkish’i Dondurma‘ geliyor! Digital Sanatlar Yapımevi’nin yapımcılığını üstlendiği filmin, önümüzdeki sene Mart Ayı’nda vizyona girmesi bekleniyor.

Turkish'i Dondurma
Turkish’i Dondurma

1.Dünya Savaşı sırasında Avustralya’da yaşayan biri dondurmacı, diğeri deveci iki Türk arkadaşın hayat mücadelesinin anlatıldığı filmin  yönetmen koltuğunda ‘Ayla’ filmi ile hafızalarımıza kazınan Can Ulkay oturuyor.

Senaryosunu Gürkan Tanyaş‘ın üstlendiği filmin başrollerini; Erkan Kolçak Köstendil, Ali Atay, Şebnem Bozoklu ve Will Thorpe paylaşıyor. Türk ve yabancı oyuncuları bir araya getiren filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Caner Kurtaran, Marleen Mathews, Tristan Alexander, James Farley, Alma Terziç, Carl Warthon gibi isimler de yer alıyor.

Kemerburgaz’da 7 bin metrekarelik araziye kurulan bir platoda çekimleri devam eden filmin geçtiği köy, 1900’lü yıllardaki gerçeğine uygun dizayn edildi ve kostümler döneme uygun olarak hazırlandı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Warner Bros.’tan ‘Free Willy’ Sürprizi: 90’ların Efsane Filmi Yeniden Çekiliyor

10 Temmuz Haftası Vizyon Filmleri | Korku Severleri Heyecanlandıracak Yapımlar

Dune: Part Three İlk Fragmanı Yayınlandı | Timothée Chalamet ve Zendaya Geri Dönüyor

Justin Baldoni, Blake Lively ile “It Ends With Us” Hukuk Mücadelesi Hakkında İlk Kez Konuştu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir