‘Vikings’ & ‘Chronicles Of Narnia’ Yıldızları İnteraktif Film ‘The Gallery’de Rol Alacak!

‘Vikings’ & ‘Chronicles Of Narnia’ Yıldızları İnteraktif Film ‘The Gallery’de Rol Alacak! George Blagden (Vikings, Versailles) ve Anna Popplewell (The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch And The Wardrobe), interaktif film The gallery’nin başrolünde yer alacaklar. Rebecca Root (The Queen’s Gambit), Shannon Tarbet (Beast), Fehinti Balogun (I May Destroy You) ve Kara Tointon (Eastenders) da kadrodaki diğer isimler.

Film, 1981 Londra’sında yaşayan bir kadın kahramanı ve 2021 Londrası’nda yaşayan bir kadın kahramanı merkezine alan iki anlatı içerecek. Her iki anlatı da talepleri yerine getirilmezse bir bomba patlatacağını söyleyen bir portre ressamı tarafından rehin alınan bir sanat küratörünü merkezine alıyor.

Projenin senaristi ve yönetmeni, romantik komedi filmi “Five Dates”den hatırlayacağımız Paul Raschid olacak. Proje 2021 Ekim ayında bitirilmiş olacak. Çekimleri Şubat ayında başlayan filmle ilgili yapımcılar filmin hem festivallerde hem de dijital platformlarda yer almasını amaçlıyor.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Meryl Streep Cannes Film Festivali’nde ödül alacak!

Rosamund Pike, ‘Now You See Me 3’ kadrosunda!

Ödüllü belgeseller Kundura Sinema’ya geliyor

Kristen Stewart ve Oscar Isaac, gerilim filmi için bir araya geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir