‘White Men Can’t Jump’ın Yeniden Çevrimini Calmatic Yönetecek!

‘White Men Can’t Jump’ın Yeniden Çevrimini Calmatic Yönetecek! 90’lı yılların en iyi komedilerinden biri olan ‘White Men Can’t Jump’ yönetmenini buldu. Calmatic, en son House Party‘nin yeniden çevriminde yönetmen koltuğuna oturmuştu.

Yönetmenliğini Ron Shelton’ın üslendiği 1992 yapımı White Men Can’t Jump‘ın başrollerini Wesley Snipes ve Woody Harrelson paylaşmıştı. Basketbol alanında oldukça iyi olduklarını düşünen Billy Hoyle (Woody Harrelson) ve Sidney Deane(Wesley Snipes)’nin yaşadıklarını ele alan film, 90 milyon $ gişe elde etmişti.

2017’de Kenya Barris (the creator of ABC’s Black-ish), NBA yıldızı Blake Griffin, ve Ryan Kalil filmin yeniden çevrimi için bir araya gelmişti. O zamandan beri üzerinde çalışılan proje sonunda yönetmenini buldu. Filmin yönetmenliğini en son House Party’nin yeniden çevrimini yöneten Calmatic üstlenecek. Kariyerine müzik alanında başlayan Calmatic, Khalid ve Lil Nas X‘in kliplerini yönetmişti.

White Men Can’t Jump‘ın senaryosunu Barris ve Doug Hall kaleme alacak. Griffin, Jalili ve Noah Weinstein ise filmin yönetici yapımcısı olarak görev yapacak.

Henüz vizyon tarihi belli olmayan filmle ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı “Tuzak” filminin ilk posteri yayınlandı!

Nehir Tuna’nın Altın Lale ödüllü filmi “YURT”, 17 Mayıs’ta sinemalarda!

Mike Flanagan, The Exorcist: Deceiver filmini yönetebilir!

James Gunn imzalı Superman filminden ilk görsel!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir