Woody Harrelson ve Andy Serkis sahne komedisi ‘Ulster American’ kadrosunda!

Woody Harrelson ve Andy Serkis sahne komedisi ‘Ulster American’ kadrosunda! Woody Harrelson, Andy Serkis ve Derry Girls’ün yıldızı Louisa Harland, İrlandalı oyun yazarı David Ireland’ın (Cyprus Avenue) yazdığı ve Jeremy Herrin’in (A Mirror, Best of Enemies) yönettiği yeni sahne yapımı Ulster American’da rol almak üzere anlaştı.

Ulster American, Hammersmith’teki Riverside Stüdyoları’nda 4 Aralık’tan itibaren ön gösterimlerle ve 13 Aralık’taki açılış gecesiyle sahnelenecek. Oyun, Oscar ödüllü Amerikalı bir aktör, İngiliz bir yönetmen ve Kuzey İrlandalı bir oyun yazarı olan ve her birinin kariyerini değiştirebilecek yeni bir oyunun provalarına başlamak üzere olan üç karakteri takip ediyor. 

Harrelson, Oscar ödüllü Amerikalı aktör Jay Conway’i canlandırmak üzere neredeyse yirmi yıl sonra ilk kez Londra sahnesine dönüyor. Serkis İngiliz yönetmen Leigh Carver rolünde, Harland ise Kuzey İrlandalı oyun yazarı Ruth Davenport rolünde.

Oyunun dekor ve kostüm tasarımı Max Jones’a, ışık tasarımı Oliver Fenwick’e, ses tasarımı Emma Laxton’a, oyuncu yönetimi Jessica Ronane CDG’ye, yardımcı yönetmenliği ise Nicky Allpress’e ait.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

George Miller’dan yeni bir “Mad Max” filmi geliyor!

Kate Winslet başrollü Lee filminden fragman!

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir