X-Men Spin-Off’u ‘The New Mutants’ Filminden Yeni Fragman!

X-Men spin-off’u ‘The New Mutants’ filminden yeni fragman! 20th Century Fox, yıllardır ertelenen X-Men’in spinoff projesi ‘The New Mutants’ filminden fragman yayınladı.

1982’de yayımlanan Marvel çizgi romanından esinlenilen ve Josh Boone tarafından yönetilen ‘The New Mutants’ filmi, X-Men evrenine korku öğeleri katacak.

Film, gizli bir tesiste tutulan beş genç mutantın güçlerini keşfetmeleri ve kaçmak için verdikleri mücadeleyi konu ediniyor. Filmin başrol oyuncuları arasında, Rus mutant Illyana Rasputin/Magik rolünde Anya Taylor-Joy (Split), Rahne Sinclair/Wolfsbane rolünde Maisie Williams (Game of Thrones), Sam Guthrie/Cannonbal rolünde Charlie Heaton (Stranger Things) ve Roberto da Costa/Sunspot rolünde Henry Zaga (Looking for Alaska) gibi isimler yer alıyor.

‘The New Mutants’ filminin çekileceği ilk olarak 2015 yılında duyurulmuştu. 13 Nisan 2018 olarak belirlenen ilk prömiyer tarihi ise Şubat 2019’a ertelenmişti. Son olarak 20th Century Fox tarafından açıklamaya göre filmin 3 Nisan 2020‘de vizyona girmesi bekleniyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir