Yelkenliyle Dünya Turu Yapan En Genç Kişi Olan Jessica Watson’ın Anıları Film Oluyor

Yelkenliyle Dünya turu yapan en genç kişi olan Jessica Watson‘ın anıları film oluyor. ‘True Spirit’ adlı filmin konusu Jessica Watson’ın yelkenlisiyle tek başına tamamladığı Dünya turu anılarına dayanıyor. Netflix tarafından geliştirilen filmin yönetmen koltuğunda Sarah Spillane oturuyor.

33 metrelik bir yelkenliyle tek başına çıktığı 210 günlük turu yardımsız ve hiç durmadan tamamlayan Watson, 7 kez alabora olma tehlikesi atlattı. 17. doğum gününden 3 gün önce turunu tamamlayan Watson, Avustralya’nın Sidney kentine döndü. Watson, kendini bir kahraman olarak görmediğini, yalnızca hayali olan sıradan bir insan olarak nitelendirdiğini ve bunun üzerinde çok çalışıp gerçekten her şeyin mümkün olduğunu kanıtladığını dile getirdi.

Hikayesinin Netflix tarafından hayata geçirilecek olmasının oldukça gurur verici olduğunu söyleyen Watson; “Umarım film dünyanın dört bir yanındaki insanların yelken açması ve kendi maceralarını kovalaması için ilham verir. Filmin Sarah tarafından yönetilecek olması ve bu kadar güçlü bir prodüksiyon ekibi tarafından desteklenmesinden heyecan duyuyorum.” diye belirtti.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir