Zack Snyder İmzalı Army of the Dead’den Fragman!

Zack Snyder İmzalı Army of the Dead’den Fragman! 21 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak olan film, Snyder’ın bu yıl çıkaracağı ikinci film olacak.

“Army of the Dead”, 2008 yılında, Universal Studios and Warner Bros. tarafından 2004 yapımı “Dawn of the Dead,”in devamı olarak anons edilmişti. Matthijs van Heijningen Jr.’ın ise filmin yönetmenliğini üstlenecekti. Ancak proje gerçekleşmedi. 2019 yılında Netflix filmin haklarını satın aldı ve Snyder projeye yönetmen olarak girdi. Snyder filmin senaryosunu kendi hikayesinden yola çıkarak Shay Hatten ve Joby Harold ile birlikte kaleme aldı.

“Army of the Dead”, zombi saldırısı sırasında Las Vegas’ta bir kumarhane soygunu gerçekleştirmeye çalışan bir grup paralı askeri konu alıyor. Filmde Dave Bautista; Scott Ward, Ella Purnell; Kate Ward, Ana de la Reguera; Cruz, Garret Dillahunt; Frank Peters, Raúl Castillo; Mikey Guzman, Omari Hardwick; Vanderohe, Tig Notaro; Marianne Peters, Nora Arnezeder; Lily (The Coyote), Matthias Schweighöfer; Ludwig Dieter, Samantha Win; Chambers, Theo Rossi; Burt Cummings, Huma Qureshi; Geeta, Hiroyuki Sanada; Hunter Bly ve Richard Cetrone; Zeus karakterine hayat veriyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir