Zoe Kravitz, ‘The Batman’da Catwoman’ı Canlandıracak!

Zoe Kravitz, ‘The Batman’da Catwoman’ı canlandıracak! ‘Big Little Lies’ın yıldızı Zoe Kravitz, ‘The Batman’ filminde Robert Pattinson ile başrolü paylaşmak üzere hazırlıklara başladı.

Bu rol için düşünülen isimler arasında; Kravitz‘in yanı sıra, ‘Atlanta’, ‘Deadpool 2’ ve ‘Joker’dan hatırlayacağımız Zazie Beetz, ‘Baby Driver’ın yıldızı Eiza Gonzalez ve Oscar ödüllü Alicia Vikander yer alıyordu ancak Kravitz ‘Fantastic Beasts’ ile ilgili doğacak zamanlama problemlerine rağmen bu rolü almayı başardı.

Warner Bros. ve DC Comics tarafından ön prodüksiyon çalışmalarına bu yaz başlanması bekleniyor. Filmin çekimlerine başlamak için henüz resmi bir tarih belirlenmemiş olsa da, Variety‘den edinilen bilgiye göre, çekimler 2019’un sonları veya 2020’nin başlarında başlayabilir. Filmin 25 Haziran 2021‘de vizyona girmesi bekleniyor.

Son iki ‘Planet of the Apes’ filminin yapımcısı Matt Reeves, Ocak 2017’de ‘The Batman’ filminin yönetimini Ben Affleck‘ten devralmıştı. Affleck, Reeves‘in kendi Bruce Wayne’ini seçmesine izin verdiği ‘Justice League’in ardından Batman rolünü üstlenmişti.

Daha önce Catwoman’a hayat veren isimler arasında; 1992 yapımı ‘Batman Returns’de Michelle Pfeiffer, 2004 yılında Halle Berry ve 2012 yapımı ‘The Dark Knight Rises’ filminde ise Anne Hathaway yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir