Çağan Irmak’ın Yeni Filmi ‘‘Bizi Hatırla’’dan Müzikseverlere Sürpriz!

Çağan Irmak’ın yeni filmi ‘‘Bizi Hatırla’’dan müzikseverlere sürpriz! 23 Kasım’da vizyona giren filmin soundrack albümü de yine aynı gün müzikseverlerle buluşacak. Türk sinemasının başarılı yönetmeni Çağan Irmak’ın merakla beklenen yeni sinema filmi ‘‘Bizi Hatırla’’nın müzikleri Çiğdem Erken imzası taşıyor.

Geçtiğimiz yıllarda tiyatroda yaptığı çalışmalarla başta Afife Ödülleri olmak üzere bir çok ödül kazanan Erken, “Kız Kafası”, “İstanbul Kızı” ve “Manita” adlı albümlerinde yayınladığı şarkılar ile alternatif müzik dünyasında da dikkat çekiyor. Daha önce  “Benim Adım Feridun” sinema filmi ve “Gülizar” televizyon dizisinde Çağan Irmak ile birlikte çalışan Erken 20 yi aşkın müzisyenle beraber usta yönetmenin son filmi Bizi Hatırla’nın müziklerini hazırladı. Filmin 15 parçadan oluşan soundtrack albümü vizyon tarihi ile eş zamanlı olarak müzik ve sinemaseverlerin karşısında olacak.

Çağan Irmak’ın Yeni Filmi ‘‘Bizi Hatırla’’dan Müzikseverlere Sürpriz!

Araya giren uzaklıkla birlikte bir baba oğulun zamanla birbirine yabancılaşmasını konu alan‘‘Bizi Hatırla’’, güçlü senaryosu ve oyuncu kadrosuyla sinema severlerle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Yapımcılığını Avşar filmin üstlendiği yapımın başrollerinde Altan Erkekli, Tolga Tekin, Özge Özberk, Binnur Kaya ve Sumru Yavrucuk yer alıyor…

Filmin konusu

Filmin konusu ise kısaca şöyle: Kaan binbir emek ve zorlukla çalışma hayatında yükselmiş, başarılı bir iş kariyerine sahip olmuştur. Eşi, iki çocuğu ve işiyle ilgilenirken, bir sahil şehrinde yaşayan babası Eşref’i ise biraz ihmal etmiştir. Ancak günün birinde babasının geçirdiği rahatsızlık, onu babasının yanına gitmeye zorlar, ancak yoğun işlerinden ötürü babasını İstanbul’a, evine getirmeyi tercih eder. Son derece iyi niyetli ve iyi kalpli bir insan olan Eşref bey, burada yük olduğunu hissedince geri dönmek ister. İçinde bulundukları güç durumla beraber birbirlerine ne kadar yabancılaştıklarını göreceklerdir. Bu durum Kaan için zor kararlar almayı ve sıkı bir vicdan muhasebesini gerektirecektir.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir