“Death on the Nile” Kadrosuna Armie Hammer Da Katıldı!

Geçtiğimiz yıl vizyona giren Doğu Ekspresinde Cinayet filminin merakla beklenen devam filmi Death on the Nile, oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı.
Wonder Woman Gal Gadot’un ardından, Beni Adınla Çağır ile Altın Küre adaylığı elde eden yıldız Armie Hammer da filmin kadrosuna dahil oldu.

Beş Oscar adaylığı bulunan Kenneth Branagh’ın bir kez daha başrolü üstlenmesi ve yönetmen koltuğuna geçmesi bekleniyor. Filmin senaryosunu ise Doğu Ekspresinde Cinayet de dahil olmak üzere Logan, Alien: Covenant ve Blade Runner 2049 gibi önemli filmlerin senaristi Michael Green kaleme alıyor.

Agatha Christie’nin 1937 tarihli dedektiflik romanı “Nil’de Ölüm”, Mısır’da tatil yapmakta olan dedektif Hercules Poirot’nun, ölümcül bir sona ulaşan bir aşk üçgeninde kimin katil olduğunu çözmeye çalışmasını konu ediniyordu. Doğu Ekspresinde Cinayet kitabının sonu da bu olaya bağlanıyordu. Kadrosunda Johnny Depp, Judi Dench, Penelope Cruz, Willem Dafoe, Michelle Pfeiffer ve Daisy Ridley gibi yıldızlara yer veren film, 55 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 352 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

Death on the Nile” Amerika’da 20 Aralık 2019 tarihinde vizyona girecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir