Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 Filminden Yeni Fragman!

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 Filminden Yeni Fragman! “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya” için serinin yönetmeni Dean DeBlois, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuyla birlikte geri dönüyor. Filmin yapımcılığını ise Brad Lewis (Ratatouille, ANTZ) ile Bonnie Arnold (Oyuncak Hikayesi, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2) üstleniyor.

Filmin oyuncu kadrosunda  Jay Baruchel, America Ferrera, Cate Blanchett, Gerard Butler, Kit Harrington, Craig Ferguson, F. Murray Abraham gibi isimler yer alıyor.

Sinemanın en sevilen animasyon serilerinden biri olan filmin konusu kısa şöyle: Artık Astrid’in yanı sıra Berk’in muhtarı ve yöneticisi olan Hıçgıdık, muhteşem derecede karmaşık bir ejderha ütopyası yaratmıştır. Dişi ejderha Işığın Öfkesi’nin ortaya çıkışı, köylerinin o güne kadar karşılaştığı en karanlık tehlikeyle aynı zamana denk gelince Hıçgıdık ve Dişsiz bildikleri tek yuvayı terk edip sadece efsanede var olduğu düşünülen gizli bir dünyaya yolculuğa çıkarlar. Ejderha ve binicisi, değer verdikleri her şeyi korumak için birlikte dünyanın ücra köşelerine kadar savaşacaklardır.

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3 filminin yeni fragmanını izlemek için tıklayın

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir