Hızlı ve Öfkeli 10 filminden yeni afiş!

Hızlı ve Öfkeli 10 filminden yeni afiş yayınlandı. Hızlı ve Öfkeli Efsanesi’nin onuncu filmi olan Hızlı ve Öfkeli 10, sinemanın en önemli ve en popüler global film serilerinden birinin son bölümlerini başlatıyor. Artık otuzuncu yılında ve hâlâ başladığı aynı çekirdek kadroyla ve karakterlerle güçlü bir şekilde ilerliyor. Film, 19 Mayıs‘ta sinemalarda olacak.

 

Yönetmenliğini Louis Leterrier’ın (Titanların Öfkesi, The Incredible Hulk) yaptığı Hızlı ve Öfkeli 10’da rollerine yeniden dönen oyuncular; Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood ve Oscar® ödüllü Helen Mirren, Oscar® ödüllü Charlize Theron ile.

Filmde ayrıca olağanüstü bir yeni oyuncu kadrosu yer alıyor; Oscar® ödüllü Brie Larson Büro’dan hain bir temsilci olan Tess rolünde, Alan Richtson (Reacher) Dom’un ekibini selefi Bay Nobody kadar sevmeyen Büro’nun yeni başkanı Aimes rolünde, Daniela Melchior (The Suicide Squad. İntihar Timi), Dom’un geçmişiyle güçlü bir bağlantısı olan Brezilyalı sokak yarışçısı rolünde ve efsanevi Oscar® ödüllü Rita Moreno, Dom ve Mia’nın büyükannesi Büyükanne Toretto rolünde.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir