İkonik Kötü Karakterlere Hayat Veren 10 Karizmatik Oyuncu

İkonik kötü karakterlere hayat veren 10 karizmatik oyuncu. İyi ve kötü karakterlerin yüzleşmesine tanık olduğumuz çoğu yapımda kimi zaman ilgiyi çeken taraf kötü karakterler olabiliyor. Bunun sebebi kötülere yüklenen karakteristik özellikler, zekaları ya da dış görünüşleri olabilir.

İşte ikonik kötü kahramanlara hayat veren 10 karizmatik ve başarılı oyuncu…

Heath Ledger – Joker


2008 yılında aramızdan ayrılan Heath Ledger, ilk olarak ‘10 Things I Hate About You’ filmindeki kötü çocuk imajı ve Avustralya aksanıyla dikkatleri üzerine çelmişti. ‘The Dark Knight‘ filminde canlandırdığı Joker karakteriyle ise olağanüstü bir oyunculuk sergiledi.

Norman Reedus – Daryl


Norman Reedus tarafından hayat verilen pervasız Daryl karakteri ‘The Walking Dead’ serisinin en sevilen karakterlerinden biri haline geldi.

Ian Somerhalder – Damon Salvatore


Bir jenerasyona vampir erkek arkadaş hayalleri kurduran bir isim Ian Somerhalder. ‘The Vampire Diaries’te hayat verdiği Damon kötü bir karakter olsa da yaramaz gülüşü ve çarpıcı bakışlarıyla herkesin kalbini çalmayı başardı. Büyük bir hayvansever ve çevreci olan Ian, bu güzel görünüşünün altında çok güzel bir de kalp taşıyor.

Tom Hiddleston – Loki


Muzip gülüşüne direnmekte zorlandığımız karakterlerden bir diğeri ise Loki. Tom Hiddleston ‘Thor’ filmindeki kötü karakter Loki’yi mükemmel bir şekilde tasvir etti.

James Franco – Harry Osborn


Büyüleyici gülümsemesi ve kıvırcık saçlarıyla içimizi ısıtan James Franco’nun ‘Spider-Man’de kötü bir karaktere hayat vermesi bizi kendinden soğutamadı.

Tom Hardy – Bane


‘Batman’deki kötü karakterlerden biri olan Bane’e hayat veren bu yakışıklı İngiliz aktör, alışık olduğumuz kırmızı halı duruşundan bu kötü kahramana evrilişindeki başarısını hayretle izlettirdi.

Michael Fassbender – Magneto


Michael Fassbender, ‘X-Men’ filminde güç ve intikam hırsıyla kötülüğe yönelen Magneto karakterini canlandırdı.

Hayden Christensen – Anakin Skywalker


Yıldız Savaşları destanında büyüdüğüne şahit olduğumuz Anakin Skywalker da gücün karanlık tarafınca büyülenen bir başka karakter. Padme’ye duyduğu aşk veya en yakışıklı Jedi olması onu Dart Vader olmaktan kurtaramadı.

Nikolaj Coster Waldau – Jaime Lannister


‘Game of Thrones’un son sezonlarında kardeşi Tyrion’u kurtarmak için kötülüğü bir kenara bırakan Jaime Lannister, daha sonra yeniden Cersei’nin yanında dursa da her iki durumda da, onu ekranda her gördüğümüzde iç çekiyoruz.

Ralph Fiennes – Lord Voldemort


Bu listedeki en kötü karakter olan Lord Voldemort’u atlayamazdık. İlk olarak 2005 yapımı ‘Harry Potter ve Ateş Kadehi’ filminde karşımıza çıkan bu kötü karakter de şimdiye kadar gördüğümüz en büyüleyici gözlere sahip aktör Ralph Fiennes tarafından canlandırılıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Peasants filmi hakkında bilinmeyenler!

‘Dune: Part Two’nun en iyi 10 karakteri!

2024’e damga vuracak filmler yolda!

2023’ün En İyi 10 Film Fragmanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir