Justin Lin,’Fast & Furious 10 ve 11′ Filmlerini Yönetecek!

Justin Lin,’Fast & Furious 10 ve 11′ Filmlerini Yönetecek! Pandemi nedeniyle 2021’e ertelenen Hızlı ve Öfkeli 9 filmini yöneten Justin Lin, serinin 10. ve 11. filmlerinde de yönetmen koltuğunda oturacak.

Universal Pictures, Fast & Furious serisinin son ki filmi için hazırlıklara başladı. Stüdyo, son iki filmi yönetmesi için Justin Lin ile görüşmelere başladı.

20 yıllık serüven “F9″nın ardından yapılacak 2 filmle birlikte sona erecek. Lin şu anda “F9″nın prodüksiyonuyla ilgileniyor.

Son iki filmin Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel ve Sung Kang gibi isimleri tekrar bir araya getirmesi bekleniyor.

Justin Lin’in yönetmenliğini üstlendiği son filmin kadrosunda, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, John Cena ve Charlize Theron gibi isimler rol alıyor.

Fast & Furious 9, Dom Toretto ve arkadaşlarının bu kez Dom/te/un kişisel geçmişinden gelen bir tehdide karşı mücadelelerini odağına alıyor.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir