Kristen Stewart, ‘The Chronology of Water’ filmini yönetecek!

Kristen Stewart, ‘The Chronology of Water’ filmini yönetecek! Stewart, ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimini yaşamaya hazırlanıyor. Lidia Yuknavitch’in anılarından uyarlayacağı filmin yapımcılığını Ridley Scott üstlenecek.

Filmin senaryosunu Stewart, Andy Mingo ile birlikte kaleme alacak. Film, sanatın kurtardığı bir hayata lirik yolculuk olarak tanıtılıyor. Filmin başrolünü ise en son Anthony Hopkins ve Olivia Colman ile The Father filminde rol alan Imogen Poots üstleniyor. Florian Zeller’ın yönetmenliğini üstlendiği The Father filmi, en iyi film dalında Oscar’a aday olmuş, en iyi erkek oyuncu ve en iyi uyarlama dallarında Oscar heykelciğini kucaklamıştı. Poots, 28 Weeks Later, Jane Eyre, Need for Speed, Green Room ve  Popstar: Never Stop Never Stopping gibi filmlerde de rol almıştı.

Pablo Larrain imzalı Spencer filmindeki performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Oscar’a aday olan Stewart, en son Viggo Mortensen ileDavid Cronenberg imzalıCrimes of the Futurefilminde rol aldı. Scott Free ile “Come Swim,” isimli kısa filmde işbirliği yapan ve ilk yönetmenlik deneyimini yaşayan Stewart, kısa filmin senaryosunu da kaleme almıştı. Stewart,  Scott Free’nin “Welcome to the Rileys” ve “Equals” filmlerinde de rol almıştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir