Liam Hemsworth ve Vince Vaughn, ‘Arkansas’ta Rol Alacaklar!

Liam Hemsworth ve Vince Vaughn, ‘Arkansas’ta rol alacaklar!  Hemsworth ve Vaughn, Clark Duke‘un yönetmen koltuğuna oturacağı “Arkansas” filminde rol alacaklar. Filmin oyuncu kadrosunda da yer alacak olan Duke, filmin senaryosunu da kaleme alacak.

Film, Arkansasın uyuşturucu baronuna çalışan iki uyuşturucu kuryesinin yaşadıklarına odaklanacak. Filmde Vaughn, uyuşturucu baronuna hayat verirken, Hemsworth ve Duke iki kuryeyi canlandıracak.

Liam Hemsworth ve Vince Vaughn, ‘Arkansas’ta Rol Alacaklar!

Filmin çekimlerine bu hafta Alabama’da başlanacak. Filmin yapımcılığını Patrick Hibler, Jeff Rice, Martin Sprock ve  Storyboard Media üstlenecek. David Gilbery ve Charles Dorfman ise film de yönetici yapımcı olarak yer alacaklar.

Filmin kadrosunda yer alacak olan Hemsworth’ü, çekimleri yeni tamamlanan aksiyon-gerilim filmi “Killerman”  ve Rebel Wilson ile başrolü paylaştığı romantik komedi “Isn’t It Romantic” yapımlarında izleyeceğiz. Vaughn ise en son prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yapan S. Craig Zahler’ın “Dragged Across Concrete,” filminde karşımıza çıkacak. Filmin yönetmen ve senaristi Duke, Burt Reynolds ile başrolü paylaştığı “The Last Movie Star”da ve  Showtime’ın “I’m Dying Up Here” yapımlarında rol aldı.

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir