Margot Robbie, Damien Chazelle İmzalı ‘Babylon’da Emma Stone’un Yerini Alabilir!

Margot Robbie, Damien Chazelle İmzalı ‘Babylon’da Emma Stone’un Yerini Alabilir! Variety‘de yer alan habere göre Margot Robbie, Damien Chazelle’in tarihi dram filmi “Babylon”da rol almak için görüşmelere başladı.

En son “La La Land,”de Chazelle ile çalışan Stone, takvim uyuşmazlığı nedeniyle projeden ayrıldı. 1 yıl önce Stone’un Brad Pitt ile filmde rol alacağı duyurulmuştu. Hakları Paramount tarafından satın alınan filmde Stone filmde Hollywood’un box offie yıldızı ve seks sembolü olan Clara Bow karakterine hayat verecekti.

Brad Pitt, sessiz film yıldızı hayali bir kahramana hayat verecek. Kaynaklar, karakterin gerçek figür olan John Gilbert’ten esinlendiğini ifade ediyor.

Bu yılın başında “Bombshell”deki performansıyla en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanan Robbie, “I, Tonya”da Tonya Harding performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Oscar’a aday olmuştu.

Suicide Squad filmindeki Harley Quinn karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Robbie, “Birds of Prey”de rolüne geri dönmüştü. “Once Upon a Time in Hollywood” filminde Pitt ile birlikte rol alan Robbie, henüz ismi belli olmayan, The Suicide Squad”ın devam projesinde karşımıza çıkacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir