Margot Robbie, Wes Anderson’ın Yeni Filminde Rol Alacak!

Margot Robbie, Wes Anderson’ın Yeni Filminde Rol Alacak!  James Gunn, Quentin Tarantino, David O. Russell ve Damien Chazelle gibi yönetmenlerle çalışan Robbie, Anderson ile çalışacak.

The French Dispatch filmi merakla beklenen Anderson, yeni filmi için hazırlıklara başladı. Robbie, Wes Anderson’ın yeni filminde Adrien Brody, Bill Murray, Tilda Swinton ve Tom Hanks ile başrolü paylaşacak. Robbie, Brad Pitt ile birlikte başrolünde yer aldığı Babylon filminin çekimlerinin tamamlanmasının ardından Anderson ile sete girecek. Filminde çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanması bekleniyor.

Isle of Dogs”, “The Grand Budapest Hotel” gibi filmleriyle bilinen Anderson’ın son filmi The French Dispatch, 1950’li yıllarda Paris’te geçiyor. Film bir Amerikan gazetesinin bürosunda çalışan bir grup gazetecinin hikayesini ele alıyor. Filmin başrollerini Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Lea Seydoux, Frances McDormand, Timothee Chalamet ve Bill Murray paylaşıyor. Anderson, filmin senaryosunu Roman Coppola, Jason Schwartzman ve Hugo Guinness ile birlikte kaleme aldı.

 Cannes’da gösterimini yapan The French Dispatch 3 Aralık‘ta vizyona girecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir