Martin Scorsese “Dolunay Katilleri” filminin uzun olmasını eleştirenlere yanıt verdi!

Martin Scorsese “Dolunay Katilleri” filminin uzun olmasını eleştirenlere yanıt verdi! Scorsese: “Sinemaya biraz saygı gösterin. İnsanlar film 3 saat diyor, yapmayın 5 saat TV’nin önünde oturuyorsunuz” dedi.

Scorsese, son filmi Killers of the Flower Moon’un beyazperdede görülmesi gerektiğini söyledi. Film, 20 Ekim’de sinemalarda olacak. David Grann’ın 2017’de yayınlanan ve çok satan romanından uyarlanan filmde, Robert De Niro ve Leonardo DiCaprio ilk kez birlikte rol alacak. 

Scorsese filmin süresini eleştirenlere şu şekilde yanıt verdi: “Gişe rekorları kıran bir film yapma niyetinde miyiz? Hayır, biz büyük ekranda izlenmesi gereken film yapıyoruz. Yaptığım düer filmler? Olmayabilir. Bazen görüntünün gücü de önemlidir. Filmim küçük bir ekranda da oynanabilir ama kendinizi gerçekten kaptırmak için zaman ayırmalısınız.İnsanlar bunun üç saat olduğunu söylüyor ama hadi ama, televizyonun karşısına oturup beş saat boyunca bir şey izleyebilirsiniz. Ayrıca 3,5 saat tiyatro izleyen pek çok insan var. Sahnede gerçek oyuncular var, kalkıp dolaşamazsınız”
 
Killers of the Flower Moon’un kadrosunda Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, John Lithgow, Brendan Fraser, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Scott Shepard, Jason Isbell ve Sturgill Simpson gibi isimler rol alıyor. 
 

Killers of the Flower Moon releases in theaters Oct. 20.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir