Neil Patrick Harris, Nicolas Cage’li ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ Filminde Rol Alacak!

Neil Patrick Harris, Nicolas Cage’li ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ Filminde Rol Alacak! Neil Patrick Harris, Nicolas Cage’li aksiyon komedi filmi “The Unbearable Weight of Massive Talent”da Pedro Pascal, Tiffany Haddish ve Sharon Horgan ile birlikte rol alacak.

Harris, filmde yetenekli bir ajan karakterini canlandıracak. Filmde Nicolas Cage’in hayat hikayesini anlatacak olan filmde Cage‘in 90’lı yıllardaki kurgusal bir versiyonuna odaklanılacak. Ergenlik çağındaki kızı ile olan ilişkisinin anlatılacağı film, Cage‘in durmadan kötü filmlerde rol almasını ve yıldızının nasıl söndüğünü gözler önüne serecek. 

 Horgan filmde Cage’in eski karısını canlandıracak. Haddish ise, Avrupa’da suç örgütlerinden birini devirmek için son bir çabayla Cage’i ikna etmeye çalışan gizemli bir hükümet ajanını canlandıracak.

Tom Gormican ve Kevin Etten tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yönetmenliğini Tom Gormican üstlenecek. Bu sonbaharda çekimleri başlayacak olan filmin yapımcıları ise Kevin Turen, Kristin Burr ve Mike Nilon.

Film, 19 Mart 2021’de vizyona girecek.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir