Netflix’in Komedi Filmi ‘Desperados’a Yeni İsimler

Nisan ayında çekimlerine başlanacak olan yeni filmin senaryosu Ellen Rapoport tarafından kaleme alındı.

Hollywood Reporter‘ın haberine göre; 10 yıllık hazırlık sürecinin ardından nihayet somut adımlar atılarak üretimine başlanan romantik komedi filminin oyuncu seçimlerine başlandı.

‘Pitch Perfect’ filminden tanıdığımız Anna Camp ve ‘The Flash’ dizisinin oyuncusu Robbie Amell, başrollerinde ‘Saturday Night Live’ programının yıldızı Nasim Pedrad ile ‘The Chi’ dizisinin eski oyuncusu Jason Mitchell’in yer aldığı Netflix’in yeni komedi filmi ‘Desperados’un oyuncu kadrosuna katıldı.

Yapım aşamasında MXN Entertainment’tan Mason Novick, Lost City’den John Finemore ve Good Universe Production’ın yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda sektörde LP adıyla tanınan Lauren Palmigiano oturuyor.

Filmin konusu kısaca şöyle: Mükemmel erkeği bulduğunu zanneden bir kadın, adamın telefonlarına cevap vermemesi üzerine ona ağır sözler içeren bir e-posta gönderir. Adamın yaralı bir halde Meksika’da bir hastanede sıkışıp kaldığını öğrendiğinde ise ona yolladığı e-postayı bilgisayarından silmek üzere arkadaşlarıyla birlikte sınırın güneyine doğru çılgın bir yolculuğa çıkar.

Projenin çekimlerine Nisan ayı sonlarında Meksika’da başlanacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

1 thought on “Netflix’in Komedi Filmi ‘Desperados’a Yeni İsimler”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir