Paul Mescal ve Tom Burke ‘Bring Them Down’ Filmi İçin Bir Araya Geliyor!

Paul Mescal ve Tom Burke ‘Bring Them Down’ Filmi İçin Bir Araya Geliyor! Deadline’da yer alan habere göre geçtiğimiz yıl hit dizi Normal People‘da karşımıza çıkan Paul Mescal, Mank filminin yıldız ismi Tom Burke ile İrlanda yapımı intikam gerilimi Bring Them Down‘da rol alacak.

Batı İrlanda’nın vahşi bölgesinde çekilecek olan film, koyunları bilinmeyen bir adam tarafından katledildikten sonra, komşu çiftlikteki insanlarla çatışmaya giren bir çobanın hikayesini ele alıyor.

Filmin yönetmenliğini senaryoyu da kaleme alan ve bu filmle ilk yönetmenlik deneyimini yaşayacak olan Christopher Andrews üstlenecek. Filmin yapımcıları arasında ise Ivana MacKinnon (Beast), Ruth Treacy, Julianne Forde, Ilya Stewart ve Jacob Swan Hyam bulunuyor.

Normal People dizisindeki performansıyla Emmy adaylığı elde eden Mescal’ı önümüzdeki dönem Maggie Gyllenhaal’un ilk yönetmenlik deneyimi yaşayacağı The Lost Daughter filminde ve Benjamin Millepied imzalı Carmen filminde izleyeceğiz.

David Fincher imzalı Mank filminde Orson Welles karakterine hayat veren Burke, Joanna Hogg’un The Souvenir filminde de önemli bir rolü üstlendi. Burke, BBC’nin Strike ve Netflix’in The Crown yapımlarında da rol aldı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir