Queen Oscar Ödül Töreni’nde Sahne Alacak!

Queen Oscar Ödül Töreni’nde sahne alacak! Queen ve Adam Lambert, 2019 Oscar Ödül Töreni’nde; Jennifer Hudson, Gillian Welch, David Rawlings, Bradley Cooper, Lady Gaga ve Bette Midler ile birlikte sahne almaya hazırlanıyor.

Akademi’nin Pazartesi günü Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile: En İyi Film dalında Oscar adaylığı bulunan ‘Bohemian Rhapsody’ filmiyle gündemde olan grubun, Adam Lambert’in vokali eşliğinde bir performans sergileyeceği duyuruldu. “Is this real life? Is this just fantasy?” cümleleriyle Bohemian Rhapsody parçasından alıntı yapılarak paylaşılan haberde Queen’in hit parçası “We Will Rock You” performansının videosuna da yer verildi.

Queen grubu da haberi kendi Twitter hesabından paylaştı. Lambert ise aynı videoyu “We will rock The Oscars / Oscar’ı sallayacağız” mesajı ile yayınladı. Lambert, Queen grubunun hayatta olan üyeleri Brian May ve Roger Taylor ile ilk olarak 2009 yılında American Idol programında yarıştığı sırada birlikte sahne almıştı.

‘Bohemian Rhapsody’ filmi Queen grubunun ilk zamanları ve grubun solisti Freddie Mercury’nin hayatının son dönemini merkezine alıyor. Yapım, En İyi Film ve En İyi Erkek Oyuncu dahil toplam 5 dalda Oscar ödülüne aday gösterildi.

Törende En İyi Orijinal Şarkı Kategorisine Aday Parçalar Seslendirilecek!

Queen grubu, törende En İyi Orijinal Şarkı kategorisinde aday gösterilen parçaları seslendirecek olan Jennifer Hudson, Gillian Welch, David Rawlings, Bradley Cooper, Lady Gaga ve Bette Midler gibi isimlerle birlikte sahne alacak. Welch ve Rawlings, ‘The Ballad of Buster Scruggs’ filminden “When a Cowboy Trades His Spurs for Wings” parçasını seslendirmek üzere hazırlanırken, Hudson, ‘RBG’ belgeselinden “I’ll Fight” parçası ile sahne alacak. Cooper ve Lady Gaga ise ‘A Star is Born’ filminden “Shallow”u birlikte seslendirecekler.

Midler ise Cumartesi günü Twitter hesabından yaptığı açıklama ile; ‘Mary Poppins Returns’ filmi için Marc Shaiman ve Scott Wittman tarafından kaleme alınan “The Place Where Lost Things Go” performansıyla izleyici karşısına çıkacak.

30 yıldır ilk kez sunucusuz gerçekleşecek olan 91. Akademi Ödülleri 24 Şubat Pazar günü Hollywood Dolby Theatre’da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir