Ryan Reynolds, Stoned Alone Filmi İçin Hazırlıklara Başladı!

Ryan Reynolds, Stoned Alone filmi için hazırlıklara başladı! Twentieth Century Fox, Deadpool’un yıldız oyuncusu Ryan Reynolds‘un yapımcılığını üstleneceği ve başrolde yer alacağı yeni komedi filmi projesi Stoned Alone için hazırlıklara başladı.

Filmin yönetmenliği için “Never Goin’ Back,” filminin yönetmeni Augustine Frizzell ile anlaşma imzalandı. Kevin Burrows ve Matt Mider Fox yöneticilerinden Matt Reilly’in bir fikrinden yola çıkarak senaryoyu kaleme alacaklar.İkili Netflix projesi olan ve Geraldine Viswanathan ile Alexander Calvert’in başrolde olduğu “The Package,”’ın senaryosunu da kaleme aldılar.

Ryan Reynolds, Stoned Alone Filmi İçin Hazırlıklara Başladı!

Film, 20 yaşında tatile giden bir gencin uçağını kaçırması sonrasında eve dönmesi ve evde hırsızlarla karşılaşmasını konu alacak.

Ryan Reynolds’ı, Detective Pikachu’da ‘da izleyeceğiz

Reynolds, George Dewey ile birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek. Reynolds, tüm dünyada 1.5 milyar dolar gişe hasılatı yapan Deadpool filminin de yapımcılığını üstlenmişti. Reynolds’u Mayıs 2019’da “Detective Pikachu,” filminde izleyeceğiz.

Maia Mitchell ve Camila Morrone’un başrolü paylaştığı “Never Goin’ Back,” filmi Sundance Film Festivali’nde prömiyerini yapacak. Augustine Frizzell, HBO’nun “Euphoria”  filmini de yönetiyor.

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir