Scarlett Johansson ve Adam Driver’a Santa Barbara Uluslararası Film Festivali’nden Ödül!

Scarlett Johansson ve Adam Driver‘a Santa Barbara Uluslararası Film Festivali’nden ödül! Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali’nde yapan Noah Baumbach’ın ‘Marriage Story’ adlı filmindeki performanslarıyla değerlendirilen Scarlett Johansson ve Adam Driver, 17 Ocak‘ta gerçekleşecek olan Santa Barbara Uluslararası Film Festivali’nde Yılın Üstün Performansları kategorisinde ödül almaya hazırlanıyor.

Ödül sezonunda, film yapımcıları için önemli bir durak haline gelen ve bu yıl 35. kez düzenlenecek olan festival, 15-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek.

Daha önce bu kategoride ödül alan isimler arasında; Rami Malek, Margot Robbie ve Allison Janney, Ryan Gosling ve Emma Stone, Brie Larson ve Saoirse Ronan, Steve Carell, Cate Blanchett, Jennifer Lawrence, Viyola Davis, James Franco, Colin Firth, Penelope Cruz, Angelina Jolie, Helen Mirren, Heath Ledger, Kate Winslet ve Charlize Theron yer alıyor.

Her yıl 11 gün boyunca 200’den fazla film ile 95.000’e yakın katılımcı çeken festival ayrıca ücretsiz eğitim programları ve etkinlikleriyle eğitime ve topluma olan bağlılığını sürdürüyor. 2019 yılında SBIFF, birçok eğitim programına ev sahipliği yapmanın yanı sıra, bir yaratıcılık ve öğrenme merkezi olarak hizmet vermek üzere Santa Barbara’da bir Eğitim Merkezi faaliyete geçirdi.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali’nde Musikişinas bölümü geri dönüyor!

King’s Speech’in senaristi David Seidler hayatını kaybetti!

Canlı aksiyon Teen Titans uyarlaması geliyor!

“Ghostbusters: Frozen Empire”ın New York galası yapıldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir