Sophie Thatcher ve Chris Messina, Stephen King uyarlaması ‘Boogeyman’ kadrosunda

Sophie Thatcher ve Chris Messina, Stephen King uyarlaması ‘Boogeyman’ kadrosunda. Showtime dizisi Yellowjackets ile dikkatleri üzerine çeken  Thatcher ve Messina, 20th Century Studios’un Stephen King uyarlaması The Boogeyman’de rol alacak.

Rob Savage’ın yönetmenliğini üstlendiği film Hulu’da yayınlanacak. Çekimleri önümüzdeki ay başlayacak olan filmin yapımcıları arasında Shawn Levy, Dan Levine ve Dan Cohen yer alıyor.

Filmin senaryosunu Mark Heyman; Scott Beck & Bryan Woods ve Akela Cooper’ın kaleme aldığı taslak searyodan yola çıkarak son hale getirdi. Stephen King’in kısa hikayesi The Boogeyman, 1978 yılında  was The Night Shiftkoleksiyonunun parçası olarak yayınlanmıştı. 

Film, annelerini henüz kaybeden genç bir kız ve erkek kardeşinin evlerindeki sadistbir varlık tarafından rahatsız edilmeleri sonucu başlarından geçenleri ele alacak.

Yellowjackets dizisinden performansıyla dikkatleri üzerine çeken Thatcher, yakın zamanda Disney +’ta yayınlanan “The Book of Boba Fett” dizisinde de rol aldı.  Netflix gerilimi I Care a Lot’da karşımıza çıkan Messina’nın Elizabeth Banks ve  Sigourney Weaver ile birlikte rol aldığı Call Jane filmi prömiyerini Sundance Film Festivali’nde yaptı. Aktörü önümüzdeki dönem Watergate dizisi Gaslit’de Sean Penn ve Julia Roberts ile birlikte izleyeceğiz.

Kaynak: Deadline

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir