Star Wars Dizisine Yeni İsim!

Star Wars dizisine yeni isim! Disney’in platformunda yayınlanacak olan dizide Diego Luna, başrol oynayacak. Dizi, “Rogue One: A Star Wars Story” filminden bir karakteri odak noktasına alacak.

Star Wars Dizisine Yeni İsim!Luna dizide Felicity Jones’un canlandırdığı Jyn Erso’nun Death Star planlarını çalmasına yardım eden Cassian Andor karakterine hayat verecek. Dizi, Netflix’le mücadele etmeye hazırlanan Disney+ platformunun iddialı dizilerinden sadece birisi. Daha önce Disney+ platformunun Marvel evrenindeki karakterleri ele alan birkaç dizi projesi daha üzerinde çalıştığı duyurulmuştu. Platform, Jon Favreau‘nun senaryosunu kaleme aldığı ve yönetici yapımcılığını üstlendiği “Star Wars” serisi “The Mandalorian,” üzerinde de çalışıyor.

Rogue One dizisinin ne zaman yayında olacağı duyurulmadı ancak filmin çekimleri 2019 yılında başlayacak. Disney, yeni platformunu da önümüzdeki yılın sonlarına doğru tanıtmayı düşünüyor.

Dizinin kadrosuna katılan Luna’yı önümüzdeki dönem “If Beale Street Could Talk” ve Woody Allen‘ın “A Rainy Day in New York,” filmlerinde izleyeceğiz. Luna, Netflix’t yayınlanacak olan “Narcos”un gelecek sezonunun çekimlerini tamaladıktan sonra Star Wars çekimlerine başlayacak.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir