Steven Knight, yeni ‘Star Wars’ filminin senaryosunu yazmaya başladı!

Steven Knight, yeni ‘Star Wars’ filminin senaryosunu yazmaya başladı! “Peaky Blinders”ın yaaratıcısı Steven Knight, henüz ismi belli olmayan Star Wars senaryosu üzerinde çalışıyor. Filmin kamera arkasında ise  Sharmeen Obaid-Chinoy olacak. Variety’de yer alan habere göre Damon Lindelof ve Justin Britt-Gibson projeden ayrıldı.

Yapım, Lucasfilm’in 2019 yapımı “Star Wars: The Rise of Skywalker”  filminin ardından ilk Star Wars filmi olacak. Filmle ilgili detayların ve flmin isminin Londra’da Nisan ayında yapılacak Star Wars kutlamalarında açıklanması bekleniyor.

Knight, 2002 yapımı “Dirty Pretty Things” ve  2007 yapımı “Eastern Promises” filmlerinin senaryosunu kaleme almış, bunlar senaristin dikkat çeken ilk yapımları arasında yer almıştı. “The Hundred-Foot Journey”, “Allied”, “Spencer” gibi yapımların da senaristi olan Knight, aynı zamanda BBC’nn dönem dizisi “Peaky Blinders”ın da yaratıcısı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Cannes’dan Filmekimi’ne: Altın Palmiye, Ödüller Ve Beklenen Yapımlar

Bu Hafta Sinemada Ne Var? 🎬 Eylül 2026 Vizyon Filmleri

“My Undesirable Friends: Part II”ye Meryl Streep ve Laura Poitras Katıldı

“Avengers: Secret Wars”a Sürpriz İsim! Noah Jupe Kadroya Katıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir