‘The Handmaid’s Tale’in Yönetmeni Reed Morano Amazon’la Anlaştı!

‘The Handmaid’s Tale’in yönetmeni Reed Morano Amazon‘la anlaştı! Emmy ödüllü yönetmen Morano, Amazon için özel bir dizi üretecek.

Morano, en son 2018 Sundance Film Festivali‘nde Özel Jüri Ödülü alan  “I Think We’re Alone Now,” filminin yönetmenliğini üstlendi.  Blake Lively ve Jude Law’ın başrolleri paylaştığı “The Rhythm Section,”ın yönetmen koltuğunda oturan Morano ilk yönetmenlik deneyimini “Meadowland,”  filmiyle yaşadı.

Morano geçtiğimiz yıl Hulu’nun “The Handmaid’s Tale,” dizisiyle hem Emmy ödülü hem de Amerikan Yönetmenler Birliği Ödülü‘nü (DGA Award) almıştı. Morano, aynı yıl içinde iki ödülü alan ilk kadın yönetmen oldu. Morano,  “The Handmaid’s Tale” dzisinin ilk sezonunda 3 bölümün yönetmenliğini üstlenmişti.

Amazon, geçtiğimiz hafta benzer anlaşmayı senarist ve yapımcı Bryan Cogman (Game of Thrones) ile imzalamıştı. 70. Emmy Ödüllerinde adından söz ettiren Amazon, “The Marvelous Mrs. Maisel” dizisiyle en iyi komedi dizisi, en iyi komedi dizisi kadın oyuncusu dahil olmak üzere 8 dalda Emmy ödülü kazandı.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir