‘The Other Side of Heaven’ın Devam Filmi Geliyor!

The Other Side of Heaven‘ın devam filmi geliyor! Mitch Davis, ilk filmde olduğu gibi 17 yıl aradan sonra  gelen devam filmi “The Other Side of Heaven 2: Fire of Faith”in de yönetmenliğini üstlenecek. Film, 7 Haziran 2019’da vizyonda seyircisiyle buluşacak.

İlk filmde olduğu gibi devam filmi de John Groberg’in hikayesini anlatmaya devam edecek. Groberg’i 1960 yıllarda evli ve beş kız çocuğuyla birlikte yaşadığı adada Tonga-Fiji Mission’a çalıştığı dönemde izleyeceğiz. Groberg’in eşi altıncı çocuklarına hamiledir. Bir erkek çocukları olan çiftin oğulları hayati tehlikesi olan bir hastalıkla doğmuştur. Bu hastalık tek amaçları oğullarını yaşatmak olan Crobergleri adadaki farklı inanışlara yöneltecektir.

2001 yapımı film, yalnızca 5 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. İlk filmde olduğu gibi John Croberg karakterine Christopher Gorham‘ın hayat vereceği yapımda Natalie Medlock, Croberg’in eşini canlandıracak.

İlk filmde rol alan Anne Hathaway ise devam filminde rol almayacak. The Other Side of Heaven, Hollywood’da inanç odaklı ilk film olarak bilinmektedir. Mel Gibson’un “The Passion of the Christ”  filmi, 3 yıl sonra çekilmişti.

The Other Side of Heaven 2: Fire of Faith filminden yayınlanan teaser trailer için tıklayın

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir