‘The Sisters Brothers’dan Yeni Fragman Yayınlandı!

The Sisters Brothers’dan yeni fragman yayınlandı! Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali‘nde gerçekleştiren filmin ülkemiz için henüz bir gösterim tarihi bulunmuyor.

The Sisters Brothers
The Sisters Brothers

Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini 2015 yılında Altın Palmiye ödüllü “Dheepan” ile karşımıza çıkan iki BAFTA ödüllü Fransız yönetmen Jacques Audiard üstleniyor.

Venedik Film Festivali’nden En İyi Yönetmen Ödülü’yle dönen ‘The Sisters Brothers’ oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Filmin oyuncu kadrosunda yeni ‘Joker’ Joaquin Phoenix, BAFTA ödüllü Jake Gyllenhaal, Oscar adayı John C. Reilly, Altın Küre adayı Riz AhmedRutger Hauer, Carol Kane ve Niels Arestrup gibi isimler yer alıyor.

Patrick Dewitt’in aynı isimli romanından beyazperdeye uyarlanan film, 1851 yılının Oregon’unda geçiyor ve Eli ve Charlie isminde birbirine bağlı iki kardeşi konu alıyor. Şöhretli tetikçiler olarak bilinen Sisters Kardeşler’in yeni görevi; patronlarının altınlarını çalan Herman Kermitt adında  bir altın avcısını öldürmektir. Fakat bu iş kardeşlerin sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir