Top Gun: Maverick filminden yeni kamera arkası!

Bir savaş uçağında uçmanın nasıl olduğunu hiç merak ettiniz mi? Top Gun: Maverick filminin yeni kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Film 26 Mayıs’ta vizyona giriyor. Joseph Kosinski imzlı filmin başrolünde Tom Cruise yer alıyor. Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman ve Ed Harris‘in de rol aldığı filmin konusu şöyle:

Donanmanın en iyi pilotlarından biri olan Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise), 30 yıllık hizmetten sonra ait olduğu yerde, cesur bir test pilotu olarak sınırları zorluyor ve kendisini yere bağlayacak olan terfiden kaçıyor. Kendisini Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi o güne kadar hiçbir pilotun görmediği özel bir görev için eğitirken bulur. Maverick, kod adı: “Kaz” olan merhum dostu Muharebe İstihbarat Subayı Yüzbaşı Nick Bradshaw’un oğlu olan, “Horoz” kod adlı, Yüzbaşı Bradley Bradshaw’la karşılaşır.

Belirsiz bir gelecekle ve geçmişinden gelen anılarla karşı karşıya kalan Maverick, en büyük korkularıyla yüzleşmek ve göreve seçilecek kişilerin büyük bir fedakarlık yapmasını gerektiren bir göreve gitmek zorunda kalır.

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir