Leonardo DiCaprio, Meryl Streep ve Timothee Chalamet, ‘Don’t Look Up’ Kadrosunda!

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep ve Timothee Chalamet, ‘Don’t Look Up’ kadrosunda!Leonardo DiCaprio, Meryl Streep ve Timothee Chalamet, Adam McKay imzalı komedi filmi “Don’t Look Up,”ta rol alacak.

Cate Blanchett, Rob Morgan ve Jennifer Lawrence‘ın filmde rol alacağı daha önce duyurulmuştu. Jonah Hill, Himesh Patel, Ariana Grande, Kid Cudi ve Matthew Perry de kadroda yer alan isimler arasında.

“Step Brothers,” “Anchorman,” “Talladega Nights” ve “The Big Short,” gibi yapımlarda imzası bulunan McKay, filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenecek. Film, dünyaya zarar verecek olan bir asteroidi farkeden iki astronotu merkezine alıyor. Lawrence ve DiCaprio’nun iki astronota hayat vermesi bekleniyor. Ancak, Netflix bu konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Filmin çekimlerine yıl sonunda başlanacak. McKay, filmin yapımcılığını Kevin Messick ile birlikte üstlenecek.

DiCaprio, Martin Scorsese’in “Killers of the Flower Moon” uyarlamasında da rol alacak. Ryan Murphy imzalı “The Prom,”da rol alacak Streep, Steven Soderbergh’in HBO Max’te yayınlanacak komedi filmi “Let Them All Talk”ta da rol alacak. Streep ile Greta Gerwig’in “Little Women”ın yeniden çevriminde rol alan Chamalet’in son dönem projeleri arasında ise, “Dune,” “The French Dispatch” ve James Mangold imzalı Bob Dylan biyografisi “Going Electric” bulunuyor.

Başkan Dick Cheney’in hayatını konu alan “Vice” filmiyle 8 dalda Oscar adaylığı elde eden McKay, 2015 yapımı “The Big Short,” ile “en iyi uyarlama senaryo” dalında Oscar almıştı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir