Merakla Beklenen 13 Yeniden Çevrim ve Devam Filmi!

Merakla beklenen 13 yeniden çevrim ve devam filmi! Sinema endüstrisi klasiği olarak stüdyolar, daha önce başarılı olmuş, gişe garantili filmleri devam ettirmek veya yeniden çevirmekten asla geri durmuyor. İzleyicilerin daha önce dahil oldukları evrenlerde yeni maceralar görmek istemesi bu durumu finansal açıdan oldukça mantıklı kılıyor.

Merakla beklenen 13 yeniden çevrim ve devam filmini sizler için TheThings‘ten derledik…

1. Top Gun: Maverick


Başrollerini Tom Cruise ile Kelly McGillis‘in paylaştıkları 1986 yapımı ‘Top Gun’ın devam halkası olan ‘Top Gun: Maverick’de Tom Cruise, ilk filmde olduğunu gibi ABD Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell karakterine hayat verecek. 26 Haziran 2020 yılında vizyona girmesi beklenen filmin yönetmen koltuğunda Joseph Kosinski oturuyor.

2. Terminator: Dark Fate


Gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu filmlerinden biri olarak kabul edilen ‘Terminator’ın devam filminde Arnold Schwarzenegger’a Sarah Connor karakteri ile Linda Hamilton eşlik ederken, filmin yapımcılığını James Cameron üstleniyor. Tim Miller’in yönetmen koltuğunda oturduğu devam filmi, 1 Kasım 2019 tarihinde vizyona girecek.

3. Matrix 4


Uzun bir aradan sonra 4. filmiyle beyaz perdeye geri dönecek olan ‘Matrix’de Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss yeniden başrollerde. Film, orijinal üçlemenin yönetmenlerinden biri olan Lana Wachowski tarafından yönetiliyor. Wachowski aynı zamanda, Aleksandar Hemon ve David Mitchell ile birlikte senaryoyu da kaleme aldı. Çekimlerine 2020’nin başında başlanacak olan filmin vizyon tarihi 2022 olarak duyuruldu.

4. Jurassic World 3


Orijinal filmde başrolleri paylaşan Sam Neill, Laura Dern ve Jeff Goldblum’u yeniden bir araya getiren ve Bryce Dallas Howard, Sam Neill ve Chris Pratt’in başrollerde yer alacağı devam filminin yapımcı, yönetmen ve senaristliğini Collin Trevorrow üstleniyor. 11 Haziran 2021’de vizyona girmesi beklenen filmin senaryosu henüz saklı tutuluyor.

5. Fast & Furious 9


‘Fast & Furious’ serisinin 9. filminin yönetmen koltuğunda Justin Lin oturuyor. Çekimleri devam eden filmin oyuncu kadrosundaki isimler arasında Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Lucas Black, Lex Elle, Tyrese Gibson, Jordana Brewster ve John Cena yer alıyor. Filmin 22 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

6. Indiana Jones 5


Usta oyuncu Harrison Ford’u yeniden başrolde izleyeceğimiz serinin 5. filmi ile 2008 yılından beri süren sessizlik bozuluyor. Henüz tam adı belli olmayan yapımın yönetmenliği yine Steven Spielberg’e emanet. Disney, çekimlerine 2020’de başlanacak olan filmin vizyon tarihini 9 Temmuz 2021 olarak duyurdu.

7. Coming to America 2 / Coming 2 America


1988 yılında vizyona giren ve başrolünde Eddie Murphy’nin yer aldığı, ‘Coming to America’nın devamı niteliğindeki yapım Craig Brewer tarafından yönetiliyor. Yeniden başrolde izleyeceğimiz Eddie Murphy’ye James Earl Jones ve Wesley Snipes gibi isimler eşlik edecek. Filmin vizyon tarihi 18 Aralık 2020 olarak belirlendi.

8. Bill & Ted Face the Music


Geçen yılların ardından artık birer yetişkin olarak izleyiciyle buluşacak olan Bill & Ted karakterlerini yine Keanu Reeves ve Alex Winter canlandırıyor. Serinin ilk filmi ‘Bill & Ted’s Excellent Adventure’ 1989 yılında, ikincisi ‘Bill & Ted’s Bogus Journey’ 1991 yılında yayınlanmıştı, senaryosu Chris Matheson ve Ed Solomon tarafından yazılan ve Dean Parisot tarafından yönetilen üçüncü filmin vizyon tarihi ise 21 Ağustos 2020 olarak açıklandı.

9. Big Trouble in Little China 2


Usta yönetmen John Carpenter imzalı ‘Big Trouble in Little China’nın devam filminde aksiyon filmlerinin aranılan ismi Dwayne Johnson rol alacak. 1986 yapımı kült filmde Jack Burton karakterine Kurt Russell hayat vermişti. Yapım süreci devam eden filmin vizyon tarihi konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

10. Avatar 2


Henüz konusu açıklanmayan yapımın başrollerini Sam Worthington, Sigourney Weaver, Zoe Saldana ve Kate Winslet paylaşıyor. 2009 yılında vizyona giren ‘Avatar’ın devamı niteliğinde olan yapımın yazar ve yönetmenliğini James Cameron üstleniyor. Çekimlerine devam edilen filmin, 17 Aralık 2021 tarihinde izleyicisiyle buluşması bekleniyor.

11. Mortal Kombat


Popüler bir video oyunu olan Mortal Kombat’tan uyarlanan ve en son 1995 yılında seyirciyle buluşan filmin yeniden çevriminde Simon McQuoid yönetmen koltuğunda oturuyor. Senaryosu Greg Russo tarafından kaleme alınan filmin oyuncu kadrosunda Hiroyuki Sanada, Jessica McNamee ve Lewis Tan gibi isimler yer alıyor. Çekimlerine Güney Avustralya’da başlanan filmin 12 Mart 2021 tarihinde vizyona gireceği duyuruldu.

12. Space Jam 2


1996 yapımı ‘Space Jam’in devam halkası niteliğindeki filmin başrolünde bu sefer Michael Jordan yerine LeBron James’i izleyeceğiz. Warner Bros. aracılığıyla izleyicilerle buluşacak olan filmde James’e NBA oyuncuları eşlik edecek. Yönetmenliğini Willie Ebersol’un üstlendiği filmin vizyon tarihi 16 Temmuz 2021 olarak duyuruldu.

13. The Crow


Brandon Lee’nin başrolde yer aldığı 1994 yapımı efsanevi ‘The Crow’ filminin yeniden çevrileceği bilinse de yapımın oyuncu kadrosundaki isimler ve vizyon tarihi konusunda henüz net bir bilgi yok.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Peasants filmi hakkında bilinmeyenler!

‘Dune: Part Two’nun en iyi 10 karakteri!

2024’e damga vuracak filmler yolda!

2023’ün En İyi 10 Film Fragmanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir